Начало    
Инкасова дейност
Обслужване на АТМ
Кеш операции
Охрана на обекти
Системи за сигурност
Системи за контрол на достъпСистеми за сигурност

"ДСК – Транс Секюрити" ЕАД извършва проектиране и изграждане на сигнално-известителни, охранителни и структурни кабелни системи:                                                                      

 

"ДСК – Транс Секюрити" ЕООД предлага на своите клиенти гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Предимство на дружеството е, че разполага с високо  квалифицирани специалисти и модерна материално-техническа база  за комплексно изграждане на такъв вид системи в съответствие с най-високите  изисквания от страна на клиентите в т.ч.  и в банковата сфера.

Дружеството притежава собствена и модерна материално-техническа база, без финансова зависимост от външни кредитори. Обвързаността с Банка ДСК и адекватното  регионално позициониране на територията на цялата страна позволяват на дружеството да предлага на клиентите си  комплексно  и пълно финансово и техническо обслужване във всяка точка на България.

"ДСК – Транс Секюрити" ЕООД има установени дългогодишни връзки и контакти директно с производители или  вносители на необходимата специализирана техника, което му позволява да предлага силно конкурентни цени на пазара в широк ценови диапазон.

Клонова мрежа
За контакт
Сертификати
Управление на качеството

В "ДСК Транс Секюрити" ЕООД е създадена и внедрена система за управление на качеството, в съответствие на международния стандарт ISO 9001


   Правила и условия за ползване       За www.dsktrans.bg       OTP Bank.hu   
 © 2009 ДСК Транс секюрити