Видео наблюдение

 
ДСК Транс Секюрити предлага на своите клиенти разнообразни концепции за видеонаблюдение.
Съобразявайки се с нуждите на потребителите ние изграждаме различни по тип системи за
видеонаблюдение, като намираме оптималната цена за качеството, което се предлага.

Системите за аналогово видеонаблюдение предлагат разнообразни възможности за контрол на обекти чрез запис на аудио и видео, като спомагат за значително намаление на разходите, осигуряват сигурност и спокойствие на достъпна цена. Те предоставят възможност за запис в реално време, наблюдение, търсене, възпроизвеждане и отдалечено преглеждане на записи през интернет, както и известяване за дадено събитие чрез sms или e-mail.


Революционната технология позволява пренос на видеосигнал с мегапикселова резолюция (720p/1080p) по стандартен коаксиален кабел на разстояние до 500м, без компресия на видео, аудио, данни и без закъснение на сигнала и загуба на информация. Тези системите използват схема на свързване като стандартното аналогово видеонаблюдение. Лесна и бърза инсталация.

IP видеонаблюдението е предпочитано от потребителите, като най-съвременна и гъвкава технология, която осигурява най-високо качество на записаното изображение.

Неоспоримите предимства на IP продуктите за видеонаблюдение добавят сериозни преимущества в решенията, които предлагате на клиентите си: превъзходно качество на изображението; възможност за приспособяване; лесна интеграция с други системи, ориентирана към бъдещо развитие; разширяема интелигентност в съответствие със съвременните технолгии; икономичност.
Някои от фирмите с които работим са:
Longse, HIKVISION, TRX, TVT, DVC, Axis, ACTI, Mobotix и др.

CLOSE